Snödrottning, 2 figurer för flickor. Bra kvalitet och mycket originella
Forst 2 figurer för flickor
-10% Kod RDA10 till och med01/05/2024

Forst 2 figurer för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa Snödrottningen 2-figurer för flickor är perfekta för barn, som kan leka med dem eller använda dem som rumsdekorationer. Samla dina barn och återskapa Snödrottningen, med all den magi och kärlek som filmen för med sig! Sammantaget är figurinerna ett fantastiskt val för alla Snödrottning 2-fans.
Matériau

Plástique

Storlek

8cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Forst 2 figurer för flickor

Snödrottningen 2 karaktärsfigurer för flickor är en fängslande uppsättning leksaker som låter unga fans av filmen utforska den magiska och förtrollande världen i Arendelle.

Figurerna är också perfekta för att uppmuntra fantasifull lek och främja utvecklingen av barns sociala och känslomässiga färdigheter. Genom att manipulera figurerna och hitta på historier kan barnen utveckla sin kreativitet, problemlösningsförmåga och empati för andra.

Olaf

Olaf är den bästa figuren för dina barn, eftersom han är den bästa vännen Elsa och Anna har, de älskar honom, han är superglad och rolig, vilket gör honom till en unik snögubbe.

Snödrottningen 2 karaktärsfigurer för flickor är en helt underbar uppsättning leksaker som kommer att glädja fans av den berömda Disney-serien.

De här figurerna föreställer huvudpersonerna från den animerade succéfilmen Snödrottningen 2 och är perfekta för att återskapa prinsessan Elsas magiska äventyr.

Bruni

Bruni är en salamander som bor i den förtrollade skogen och är fascinerad av Elsas magi. Den här vackra och blyga salamandern älskar att äta Elsas snöflingor, som hon gör med sina magiska krafter.

Varje figur är fint detaljerad med klara färger och realistiska drag som gör att varje karaktär känns igen direkt.

Barn kommer att älska att leka med dessa figurer och fantisera ihop spännande berättelser inspirerade av filmen.