Disney Snödrottning-figurer för flickor med vit bakgrund
Disney Frost – figurer för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney Frost – figurer för flickor

306,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra Disney Snödrottningen-figurer för flickor är en uppsättning magnifika och förtrollande leksaker som kommer att glädja små fans av den berömda animerade filmen. Figurerna är inspirerade av de ikoniska karaktärerna Elsa, Anna, Olaf och många fler och är designade med omsorg och känsla för detaljer för att fånga den magiska andan och det episka äventyret i drottningens kungarike.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Frost – figurer för flickor

Dessa figurer för flickor är en uppsättning vackra och fängslande leksaker som gör det möjligt för unga fans av filmen att utforska det magiska universumet.

Inspirerade av de ikoniska karaktärerna från succéfilmen “Snödrottningen” är dessa figurer designade med noggrann uppmärksamhet på detaljer och erbjuder en uppslukande, äventyrsfylld lekupplevelse.

Figurerna är tillverkade av högkvalitativa, hållbara material och är utformade för att tåla dagligt slitage och garanterar en lång livslängd.

En uppsättning magiska leksaker!

Disney Snödrottningen-figurer för flickor är en uppsättning magiska leksaker som gör det möjligt för små flickor att återskapa de förtrollade äventyren i den berömda animerade filmen.

Inspirerade av de ikoniska karaktärerna Elsa, Anna, Olaf och många fler, är dessa figurer designade med noggrann uppmärksamhet på detaljer, vilket perfekt fångar utseendet och personligheten hos varje karaktär.

En rolig möjlighet till lärande

Dessa Disney Snödrottning-figurer för flickor uppmuntrar utvecklingen av barns fantasi, kreativitet och sociala färdigheter.

Genom att leka med dessa figurer kan barnen hitta på historier, utveckla dialoger och utforska begrepp som vänskap, familj och mod.

Den här uppsättningen figurer erbjuder också en rolig inlärningsmöjlighet.