Varma vinterhandskar i kashmir för flickor i olika färger
Varma vinterhandskar i kashmir för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Varma vinterhandskar i kashmir för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter underbara, supervarma handskar har vi precis vad du behöver med våra varma vinterhandskar i kashmir för tjejer. Tillverkade av mjukt och varmt kashmir-tyg. De är perfekta för kalla vinterdagar eftersom de håller din lilla prinsessas händer varma och torra. Handskarna är också lätta och bekväma.
Matériau

Cachemire

Taille

12x8cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Varma vinterhandskar i kashmir för flickor

Dessa tjocka vinterhandskar i plysch för flickor är det perfekta valet för att hålla ditt barns små händer varma under de kalla månaderna.

Så att din lilla flicka kan njuta fullt ut av sina favoritaktiviteter på vintern utan att oroa sig för den bitande kylan. Dessutom har handskarna ett mjukt innerfoder som känns bekvämt och skonsamt mot ditt barns känsliga hud.

Finns i en rad olika färger...

Dessa varma vinterhandskar i kashmir för flickor är perfekta för kalla dagar.

De är tillverkade av mjuk, varm kashmir, vilket gör dem bekväma att bära.

Vantarna finns i en rad olika färger så att flickor kan välja sin favoritstil.

Varma vinterhandskar i kashmir för flickor i olika färger

Perfekt för att hålla händerna varma

Tjejhandskarna Warm Cashmere Winter Gloves är tillverkade av högkvalitativ kashmir, vilket gör dem extremt mjuka och bekväma.

De är perfekta för att hålla din lilla prinsessas händer varma under årets kallare månader och finns i ett brett utbud av färger.