Prinsessan Anna och Elsa hjärta hängsmycke för moderiktiga tjejer
Prinsessan Anna och Elsa hjärta hängsmycke för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessan Anna och Elsa hjärta hängsmycke för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Medan du väntar på drömprinsen har vi här ett fint hängsmycke till din dotter om hon älskar filmen och karaktärerna i Snövit. Ett vackert foto på denna hjärtformade hänge och din dotter kommer att bli riktigt glad. En fin liten present till jul och nyår.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessan Anna och Elsa hjärta hängsmycke för flickor

Halsbandet med hjärtan och prinsessorna Anna och Elsa är ett vackert smycke som är särskilt utformat för små flickor som älskar Snödrottningens magiska värld. Detta halsband är den perfekta presenten för alla speciella tillfällen, oavsett om det är födelsedag, jul eller helt enkelt för att glädja din lilla prinsessa.

Hon kommer att kunna fördjupa sig i Snödrottningens förtrollade värld och uppfinna sina egna magiska berättelser medan hon stolt bär sitt halsband.

Vackert halsband för en flicka

Vilket vackert hängsmycke för alla unga tjejer, särskilt när de är fans av Anna och Elsa. Här är något som kommer att glädja och försköna dina flickors outfits så att de ser vackra ut varje dag.

Halsbandet med hjärtan och prinsessorna Anna och Elsa är ett elegant och charmigt smycke som kommer att glädja alla små flickor som är fans av Snödrottningen.

Detta vackra halsband är tillverkat av högkvalitativa material, vilket ger det lång hållbarhet och en oklanderlig finish.

Prinsessan Anna och Elsa hjärta hängsmycke för moderiktiga tjejer

Anna- och Elsa-halsband för flickor

Superfint halsband till din dotter än detta hjärtformade Anna och Elsa halsband med hänge. Hon kommer att kunna bära det med en vacker klänning för att se ut som en prinsessa.

Det hjärtformade hänget har en präglad bild av de två älskade systrarna från Disneyfilmen. Prinsessan Anna och drottning Elsa avbildas i sina ikoniska kläder, omgivna av gnistrande snöflingor.