Rider Patrullbil för flickor med låda
Ryder Paw Patrol Fordon för flickor med figur
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Ryder Paw Patrol Fordon för flickor med figur

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ryder är ett 10-årigt barn som är ledare för patrullen. När det uppstår en nödsituation i staden kallar han sina vänner till kommandotornet och organiserar allas uppdrag för att hjälpa medborgarna, och följer med teamet på sina supersnöskoter. Få ut det mesta av det och håll ditt barn lyckligt med detta fordon med Rider patrull-figur och detta superteam!
Matériau

Plastique

Tranche d'age

< 3 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ryder Paw Patrol Fordon för flickor med figur

Ryttarpatrullbilen med actionfigur för tjejer är en måste-ha-leksak för fans av den berömda animerade serien Patrullen.

Den här leksaken kombinerar både spänningen från Patrullens äventyr och det roliga med att leka med en realistisk actionfigur. Fordonet är speciellt utformat för flickor.

En viktig beståndsdel

Ryder är en människa, han är ledare, räddare och lärare för sina hundbarn. Han är en viktig del av teamet så att de kan genomföra framgångsrika räddningar.

Ryttaren Pat Patrol fordon med actionfigur för flickor är en spännande leksak som låter barn fördjupa sig i den fängslande världen i den berömda animerade serien Pat Patrol.

Den här leksaken innehåller en figur av Rider, den ikoniska karaktären från serien, samt ett matchande fordon.

Ryder

Ryders motorcykel kan förvandlas till en fyrhjuling, vattenskoter och snöskoter. Dess motto är: “Inget jobb är för stort, inget barn är för litet!

Farkosten är designad i ljusa, iögonfallande färger för barn, med realistiska detaljer som stimulerar deras fantasi. Riders actionfigur är också mycket detaljerad, med karaktärsdrag som är sanna för dem i serien.

Hon är klädd i sin rödvita livräddaruniform, med en matchande motorcykelhjälm.