Minirullskridskor för moderiktiga dockor
Mini rullskridskor för dockor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Mini rullskridskor för dockor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vill du lära dig din bästa dockvän att åka skridskor? Varför inte ge henne dessa minirullskridskor för dockor? De är speciellt utformade för att vara kompatibla med leksaksfötter. Det är det bästa sättet att hålla henne aktiv och underhållen. Med sin söta design och överlägsna kvalitet är dessa minirullskridskor ett måste för alla tjejer.
Färg

Vit

Recommande L'âge

7 mois à 18 ans

Matériau

PU

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mini rullskridskor för dockor

Doll mini roller skates är den perfekta presenten till små flickor som älskar att leka med sina dockor. Dessa söta rullskridskor är speciellt utformade för att passa små dockor, vilket ger en realistisk och rolig lekupplevelse.

Oavsett om din lilla flicka har en Barbie-docka, en Disney-docka eller till och med en handgjord docka, kommer dessa rullskridskor att passa hennes fötter perfekt. Förutom att vara funktionella är dessa minirullskridskor också otroligt söta.

4-hjuliga skridskor för flickor

Dessa dockrullskridskor har 4 starka, nötningsbeständiga hjul. Detta gör att din loulou har en hållbar leksak att glida på sin docka och leka med under lång tid!

Dockornas rullskridskor i miniatyr är ett roligt och bedårande tillbehör för små flickor som älskar att leka med sina dockor.

Dessa miniatyrrullskridskor är utformade för att passa fötterna på de flesta dockor perfekt, så att barn enkelt kan skapa skridskoscener.

Minirullskridskor för moderiktiga dockor

PU Rullskridskor för flickor

Dessa Doll Roller Skates är tillverkade av lätta PU-material och har ett justerbart kardborreband. Detta gör att hennes bästa vän kan bära dem säkert och inte tappa bort dem.

Dessa minirullskridskor är tillverkade av högkvalitativa material och är hållbara och långvariga, vilket garanterar lång användning.

Hjulen är också av hög kvalitet, vilket gör att de glider smidigt och enkelt över alla släta ytor.