Moderiktiga svarta rullskor för flickor
Träningsskor med hjul för flickor
1250,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Träningsskor med hjul för flickor

1250,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Unga fashionistas kommer att imponera på alla sina vänner på lekplatsen med dessa snygga rullskor för tjejer! De är inte bara bedårande, de är också av högsta kvalitet. Det syntetiska materialet och fodret i bomull gör skorna extremt slitstarka.
Matériau de Semelle Extérieure

Caoutchouc

Matériel de semelle

EVA

Tranche d'âge

4 à 14 ans

Matériau Supérieur

Synthétique

Matériel Doublure

Tissu en coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Träningsskor med hjul för flickor

Skorna är tillverkade med en ovandel i ventilerande, lättviktig textilmesh och syntetiska förstärkningar för hållbarhet och slagtålighet. Snörningen gör det enkelt att anpassa skon efter fotens storlek och form.

Yttersulorna ger utmärkt grepp på en mängd olika underlag tack vare sina halkfria mönster. Det avtagbara hjulet gör att barn kan använda dessa sneakers som vanliga skor när de inte vill åka skridskor.

Ett roulettehjul som går snabbare

Rullskor för flickor är mer än bara klädskor! De är roliga och praktiska och gör det enkelt för små flickor att ta sig runt. De är utrustade med ett hjul integrerat i sulan, så att ditt barn kan ta sig runt snabbt och enkelt, samtidigt som hon har roligt. Skorna är designade för att ge optimal komfort för dina små och har en elegant design och omsorgsfull finish.

De här skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial som syntetiskt läder och ventilerande tyger och är mycket slitstarka och tåliga. De ger också utmärkt grepp på marken tack vare de robusta gummisulorna.

Sneakers är tillverkade av högkvalitativa material som syntetiskt läder och andningsbara tyger

Moderna utbildare

Designad med en modern, elegant look, dessa sneakers finns nu i en rad modeller för att passa alla smaker. De finns i en rad olika färger och storlekar.

Men det som framför allt utmärker våra rullskor för tjejer är deras unika kombination av komfort och säkerhet. Den förstärkta ovandelen ger nödvändig stabilitet, medan den vadderade innersulan ger bättre fotstöd när du använder rouletten. De material som används är också noggrant utvalda för att ge skorna långvarig kvalitet.

De här skorna är lätta att bära och kommer snabbt att adopteras av din lilla flicka, som snart kommer att njuta av att glida fram på sina skridskor (på ett kontrollerat sätt, förstås!)