Minikniv i naturligt trä med brett handtag, perfekt för barn.
Montessori-leksak för flickor – minikniv i trä från 2 år
204,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Montessori-leksak för flickor – minikniv i trä från 2 år

204,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna Montessori-miniknivleksak i trä är perfekt för flickor från 2 år och uppåt! Den är tillverkad av robusta, miljövänliga material för optimal säkerhet, och har ett halkfritt handtag för ett säkert och enkelt grepp. Utformad för att ge ditt barn bästa möjliga upplevelse av den realistiska simulering som skapas av detta givande pedagogiska spel.
Âge recommandé

 partir de 2 ans

Matière

Bois Naturel

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Montessori-leksak för flickor – minikniv i trä från 2 år

Montessorileksaken för flickor, miniträdkniven, är ett pedagogiskt verktyg som är särskilt utformat för barn från 2 år och uppåt. Leksaken är inspirerad av Montessoripedagogiken och uppmuntrar självständighet, kreativitet och utveckling av finmotoriken hos små barn.

Den här minikniven är säker och hållbar. Den är utformad med en storlek som passar barns små händer, så att de kan använda den enkelt och säkert.

Jag är chefen!

Flickornas miniträkniv är den perfekta följeslagaren för alla små kockar. Kniven har den perfekta storleken för de yngsta händerna och gör att du kan skära, skiva och hacka med precision och säkerhet. Det är det perfekta verktyget för att lära de yngsta att laga mat på ett säkert sätt och utan att skada sig.

Din dotter kommer att älska denna minikniv, den är helt tillverkad av högkvalitativt naturligt trä med ett ergonomiskt handtag som gör att små händer kan hålla leksaken stadigt utan att den glider så att ditt barn kan ha stor kontroll under matberedningen.
Den fungerar precis som en riktig kniv, samtidigt som din dotter kan vara så kreativ som hon vill när hon förbereder goda rätter.

Liten träkniv för små flickor att skära frukt med
Miniträknivar med olika motiv, t.ex. ett fiskhuvud, en dinosaurie, en giraff, en teddybjörn, en elefant, samt naturliga miniträknivar utan motiv.

Roliga mönster

I Montessori-stil och med en mängd olika designer kommer denna leksak att glädja dina små kockar. De kommer med glädje att plocka upp sin minidinosauriekniv för att hjälpa dig under måltids- eller mellanmålsförberedelserna.

Den här minikniven hjälper till att träna deras färdigheter, den syftar till att utveckla koncentration, självständighet och samarbete samtidigt som den stärker deras motoriska färdigheter och ansvarskänsla, detta kulinariska ögonblick kommer att bli ett riktigt ögonblick av nöje.