Rosa kappa med kaninmotiv på grått tyg
Vindjacka med kaninhuva för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Vindjacka med kaninhuva för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna vindjacka med kaninhuva för flickor är lika söt som den är praktisk. Den integrerade huvan täcker inte bara din dotters huvud, utan ger också en rolig touch till designen. Dessutom håller det slitstarka, vattentäta materialet ditt barn torrt samtidigt som hon kan röra sig fritt tack vare den åtsittande passformen.
Matériau

Coton

Saison

Printemps et automne

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vindjacka med kaninhuva för flickor

Med sin lekfulla och förtrollande design kommer den att smälta hjärtat på alla små flickor som älskar djur, särskilt bedårande kaniner.

Polerade detaljer som den lätthanterliga dragkedjan gör att ditt barn snabbt kan sätta på sig vindjackan själv utan några svårigheter. Detta främjar hennes självförtroende och dagliga självständighet. Den har också fickor på sidan som barnet kan stoppa händerna i och hålla dem varma.

Skyddad från vinden!

Den här vindjackan är tillverkad av lätt, vattenavvisande tyg, vilket gör den till den perfekta partnern för blåsiga eller regniga dagar. Den håller din lilla flicka torr samtidigt som den garanterar obehindrad rörlighet när hon leker eller njuter av utomhusaktiviteter.

Förutom den charmiga utsidan har den också ett mjukt och bekvämt innerfoder som ger värme och komfort för din lilla flicka när hon tar på sig den. Hon kommer att känna sig omsluten av detta skyddande plagg samtidigt som hon ser helt trendig ut.

Praktisk, rolig inbyggd huva

Luvan i denna vindjacka ger en extra praktisk touch, eftersom den hjälper ditt barn att skydda sig mot plötsliga regnskurar eller isande vindar. Dessutom har den ett mjukt och attraktivt kaninmönster som kommer att göra detta plagg ännu mer speciellt i ditt barns ögon.

Den är tillverkad med omsorg av kvalitetsmaterial och är utformad för att tåla påfrestningarna under alla utomhusäventyr.