En liten flicka klädd i en blå blommig kimono.
Traditionell blå flickkimono med blommotiv
624,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Traditionell blå flickkimono med blommotiv

624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna traditionella blå flickkimono är en unik och vacker plagg. Den blå färgen är rik och djup, vilket ger plagget en tidlös och elegant look. Det mjuka, lätta tyget är utsmyckat med blommotiv som ger en touch av nyckfullhet och lekfullhet.
Matériau

Polyester et Rayonne

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Traditionell blå flickkimono med blommotiv

Den traditionella blå flickkimonon med blommönster är ett plagg av tidlös skönhet som förkroppsligar elegansen och gracen i den japanska kulturen.

Den här kimonon erbjuder oöverträffad komfort och en lyxig känsla på unga flickors känsliga hud. Den djupblå färgen på kimonon framkallar lugn och ro, medan de fina blommotiven ger en touch av femininitet och mjukhet.

Så elegant!

Den härtraditionella blå flickkimonon är ett exceptionellt plagg som kommer att framhäva ditt barns figur. Dess klassiska snitt och blommotiv ger den en tidlös och elegant look.

Tyget är mjukt och behagligt att ta på, och de långa ärmarna erbjuder extra skydd mot kyla. Kragen är utsmyckad med en färgglad fläta som kompletterar utseendet vackert. Denna flickkimono är perfekt för speciella tillfällen. Den kommer att tillföra en touch av charm och stil till ditt barns garderob.

i ett rum framför en skärm i japansk stil bär en liten flicka en mörkblå kimono med blommotiv
En liten flicka klädd i en blå blommig kimono.

En traditionell touch!

Den här magnifika traditionella kimonon för flickor är ett kvalitetsplagg, designad med mjuka och slitstarka material. Den är blå och prydd med ett elegant och tidlöst blommigt mönster.Den lösa passformen och det lätta tyget gör att ditt barn kan känna sig bekvämt och fritt att röra sig.

De långa ärmarna och de snygga sömmarna ger kimonon enextra sofistikerad touch. Midjebandet är tillverkat av slitstarkt och starkt tyg som håller kimonon säkert på plats. Detta är ett perfekt plagg förspecialtillfällen eller mer avslappnade dagar. Denna traditionella kimono för flickor kommer att vara ettexcellent val att komplettera ditt barns garderob.