LED-nattlampa med enhörning för flickors sovrum på ett bord i ett hus
LED-nattlampa med enhörning för flickors sovrum
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

LED-nattlampa med enhörning för flickors sovrum

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vad kan vara bättre än en liten LED-nattlampa med enhörning för att lysa upp ditt barns sovrum? Med sin kawaii-stil och vackra LED-lampa är det perfekta nattljuset för små flickor. Den är billig, hållbar och förbrukar väldigt lite energi.
Matériau

Plastique

Quantité

1 pièce (batterie non incluse)

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

LED-nattlampa med enhörning för flickors sovrum

Sammanfattningsvis är LED-nattlampan med enhörning för flickors sovrum en bedårande, praktisk och säker produkt som hjälper ditt barn att somna lugnt samtidigt som den ger rummet en touch av magi.

Detta är en bra investering för daglig användning. Den kommer att skapa rätt stämning i ditt sovrum, eller till och med runt huset.

LED-nattlampa för flickors sovrum

Den här LED nattlampan för flickrum är det perfekta tillbehöret för att dekorera ditt barns sovrum med nyckfullhet. Det är också en dekoration för födelsedagsfester, jul, bröllop och andra tillfällen.

LED-enhörningens nattlampa för flickors sovrum är en bedårande och praktisk produkt som kommer att lysa upp din lilla prinsessas sovrum med ett mjukt ljus.

Den här enhörningsnattlampan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och stöttålig.

Mjukt lysande nattlampa med enhörning för flickors sovrum

Den här underbara nattlampan med enhörning för flickors sovrum avger ett mjukt sken, men är tillräckligt stark för att lysa upp hela rummet. Det bästa av allt är att det kan hjälpa ditt barn att somna.

Nattlampan har en energibesparande LED-lampa som inte värms upp, vilket gör den säker för barn. Den kan enkelt slås på och av med en strömbrytare på undersidan av nattlampan.

Den här LED-enhörningsnattlampan är idealisk för att hjälpa ditt barn att somna lugnt. Det mjuka, lugnande ljuset skapar en bekväm och betryggande atmosfär i ditt barns rum, vilket hjälper dem att slappna av och somna snabbare.