Rosa sängkläder med enhörning för flicka i ett hus
Bäddset med enhörning för flicka
681,00 kr1022,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Bäddset med enhörning för flicka

681,00 kr1022,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Skäm bort din lilla prinsessa med detta spektakulära bäddset för flickor. Det innehåller ett påslakan och ett örngott med enhörningsmotiv. Detta bäddset kan användas på en dubbelsäng och finns i flera storlekar.
Färg

Rose

Matériau

100% Polyester

Poids

1kg

Nombre de tissus

40

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Bäddset med enhörning för flicka

Detta set är ett förtrollande bäddset som förflyttar barn till en magisk sagovärld befolkad av unga flickors favoritvarelser: enhörningar. Setet är omsorgsfullt utformat för att erbjuda komfort och kvalitet och består av ett påslakan med en fascinerande design och ett matchande örngott. Tyget i 100 % bomull är mjukt mot huden och ger fridfulla nätter.

Dessa mytiska varelser avbildas i tryck över hela ytan på påslakanet och örngottet, i olika poser som framkallar deras naturliga grace och nästan magiska mystik. De pastellfärgade tonerna ger helheten en mjuk, barnslig men ändå sofistikerad touch.

Skonsam mot huden

Dessa bäddset för flickor är både supermjuka och kommer inte att få ditt barns hud att klia. Vardera set innehåller ett påslakan och två örngott, båda tillverkade av 100% mjuk bomull för en bekväm och uppfriskande sömn. Det blixtlåslösa öppningssystemet gör det enkelt att byta lakan snabbt. Detta set finns i olika storlekar beroende på måtten på din lilla flickas säng.

Detta set kommer garanterat att älskas av din lilla prinsessa, som kommer att ha en underbar tid i sitt sovrum där hon kommer att känna sig som i sitt eget sagopalats.

Rosa sängkläder med enhörning för flicka i ett hus
Rosa sängkläder med enhörning för flicka i ett hus

En charmig design

De här sängkläderna för flickor är slitstarka, bleknings- och krympbeständiga. De är också maskintvättbara, vilket gör dem lätta att ta hand om.

Den tryckta designen visar en enhörning med sin långa rosa och blå man i ett fält prickat med glittrande glänsande hjärtan. De utsökta detaljerna ger intrycket av att dessa magnifika varelser svävar viktlöst med sina framträdande horn synliga i varje bild. Beställ bäddsetet med enhörningar för flickor nu och låt ditt barn fördjupa sig i sin egen förtrollande värld av äventyr!