Mjuk blå regnbågsmatta med tofsar för barn mot en vit bakgrund
Mjuk blå regnbågsfärgad sovrumsmatta för flickor med fransar
636,00 kr1250,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Mjuk blå regnbågsfärgad sovrumsmatta för flickor med fransar

636,00 kr1250,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den mjuka blå regnbågsmattan med fransar för flickor är ett perfekt dekorativt tillbehör för att ge en touch av färg och mjukhet till ditt barns sovrum. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet.
Matériau

Tissu en peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuk blå regnbågsfärgad sovrumsmatta för flickor med fransar

Den unika designen på denna regnbågsmatta kommer att ge rummet en touch av nyckfullhet och glädje. Regnbågens pastellfärger blandas perfekt med mattans beige bakgrund och skapar en harmonisk kontrast som garanterat kommer att dra till sig uppmärksamhet. Fransarna ger en extra touch av textur och stil till denna matta.

De är placerade i båda ändarna av mattan, vilket skapar en intressant och originell visuell effekt. Denna matta är perfekt för små flickor som gillar att leka och koppla av i sitt sovrum.

En vacker regnbåge!

Girls Blue Rainbow Fluffy Bedroom Rug with Fringe är ett dekorativt tillbehör som ger en touch av mjukhet och färg till alla rum. Denna matta är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och bekväm under fötterna.

Designen på denna matta är inspirerad av regnbågen, med ljusa, livfulla färger som harmoniskt blandas med varandra. Blå nyanser är särskilt framträdande och skapar en lugnande och avkopplande atmosfär.

För den perfekta dekorationen!

Den blå regnbågsfärgade fluffiga sovrumsmattan med fransar för flickor är ett perfekt inredningsaccessoar för att ge en touch av färg och komfort till alla rum. Med sina generösa mått är den idealisk för barnrum eller lekrum. Denna matta är tillverkad av högkvalitativa material och känns mjuk och skön under fötterna, vilket ger den ultimata känslan av komfort.

En slående regnbågseffekt som kommer att glädja små flickor. Fransarna ger mattan en extra touch av textur, medan den noggranna finishen säkerställer att den förblir i perfekt skick i många år.