Everest Patrol 3D LED-lampa för moderiktiga tjejer
Everest Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Everest Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor

397,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en LED-lampa med Patrol-karaktären Everest i 3D-stil. Ett utmärkt sätt att dekorera skrivbordet eller sovrummet, och din dotter kommer att bli förtjust eftersom hon älskar Patrol-serien. För att ändra färg, tryck bara på fodralet. En bra idé till jul.
Télécommande

Pas de télécommande

Matériau

PVC

Emballage

1x panneau acrylique 1x Base 1x manuel d'utilisation 1x câble USB sans adaptateur

Mode d'Alimentation

USB/batterie(Batterie non incluse)

Tension d'entrée

DC5V

Source de lumière

LED

Couleur de la lumière

7 changement de couleur

Motif de lumière

Figure stéréoscopique 3D (comme le montrent les images)

Alimentation

Alimenté par USB

Mode de commutation

Interrupteur tactile(Peut changer les couleurs)

Tension du produit

5V

Puissance du produit

3W

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Everest Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor

Slutligen är denna lampa den perfekta presenten till alla små Patrol-fans.

För en mjuk atmosfär

Den här 3D LED-lampan är en underbar möjlig present till din dotter. Den representerar Everest från Patrol. Denna lampa skapar en vacker mjuk atmosfär med sitt mjuka ljus. Perfekt för ett sovrum.

Den 3D LED-lampan Everest Patrol för flickor är en innovativ och elegant produkt som ger en modern touch till din lilla prinsessas sovrum.

Den här lampan har avancerad teknik som skapar en tredimensionell optisk illusion, vilket ger en slående visuell effekt.

Lampans design är inspirerad av den ikoniska karaktären från den animerade serien Patrol, Everest, som är avbildad i relief på en transparent akrylplatta.

Lampa på USB-uttag

Den här 3D-nattlampan drivs av en USB-kontakt (eller batterier). Den är riktigt bra, eftersom färgerna ändras (7 möjliga färger) med en fingertryckning.

Lampan levereras med en svart ABS-bas för optimal stabilitet, samt en USB-kabel för enkel laddning. Everest Patrol Girl 3D LED-lampa ger ett mjukt och behagligt sken som inte tröttar ut ögonen.

Den kan användas som nattlampa för att hjälpa ditt barn att somna lugnt, eller som en extra lampa för att lysa upp hennes rum på natten.