Mjuka, enfärgade vintertofflor i plysch för bebisar i en rad olika färger. Bra kvalitet och mycket moderiktiga
Mjuka, plysjiga, enfärgade vintertofflor för spädbarn
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Mjuka, plysjiga, enfärgade vintertofflor för spädbarn

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa mjuka vinterstövletter i enfärgad plysch är det perfekta valet för att hålla ditt barns små fötter varma och sköna under de kallare månaderna. Den mjuka plyschstrukturen ger oöverträffad komfort och den praktiska designen är avsedd för små barn. Välj mellan en rad snygga, neutrala färger.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuka, plysjiga, enfärgade vintertofflor för spädbarn

Den enkla men ändå eleganta designen passar både pojkar och flickor. De finns i en rad neutrala färger och kan enkelt matchas med alla vinterkläder för bebisar.

De erbjuder inte bara ultimat komfort och värme, de ger också en touch av mjukhet och stil till alla vinteroutfits. Ge din lilla älskling det bästa av två världar med dessa söta och praktiska vinterkängor i enfärgad plysch.

Mjuk, varm konsistens

De här vinterkängorna är det perfekta valet för att hålla små fötter varma och mysiga under årets kalla månader. De är tillverkade av högkvalitativa material och är otroligt mjuka och plyschiga, vilket känns skönt att ta på.

Den ultramjuka plyschen omsluter försiktigt barnets fötter och ger extra isolering mot vinterkylan. Den lyxiga plyschstrukturen ger också extra komfort och ser till att varje steg är dämpat och lugnande för barnets ömtåliga fötter.

Praktisk utformning

De här kängorna är inte bara extremt söta och sköna, de är också mycket praktiska. De är lätta att ta på tack vare den generösa elastiska öppningen, som gör att du snabbt kan klä på dig dem utan ansträngning eller krångel. De kan maskintvättas för fortsatt renhet och fräschör.

Dessutom är den ergonomiska formen perfekt anpassad till småbarnsfötter. De har en halkfri sula så att ditt barn kan röra sig säkert på alla typer av golv.