Elegant vinterdunjacka i briljant vitt för moderiktiga tjejer
Elegant vinterjacka i briljant vitt för flickor
624,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Elegant vinterjacka i briljant vitt för flickor

624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår underbara och otroligt snygga vinterdunjacka i strålande vitt för tjejer är perfekt för din tjej som gillar mode och trender. Dunjackan är tillverkad av högkvalitativt material och är supervarm och bekväm när det är kallt. Den är så otroligt vacker att din dotter inte kommer att kunna lägga den ifrån sig.
Färg

Vit

Matériau

Fibre de polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elegant vinterjacka i briljant vitt för flickor

Den snygga vita glansiga vinterdunjackan för flickor är det perfekta valet för att hålla din lilla prinsessa varm och snygg under de kalla månaderna.

Oavsett om det är för en dag i skolan, en familjeutflykt eller ett speciellt tillfälle, kommer denna snygga dunjacka att vara din lilla flickas perfekta följeslagare. Den kan kombineras med en klänning, jeans eller kjol och ger alla outfits en sofistikerad touch.

Perfekt för små flickor!

Vår stiliga vinterdunjacka är perfekt för flickor som vill se moderiktiga och trendiga ut i vinter.

Tillverkad av högkvalitativ polyesterfiber för extra komfort för din lilla flicka, som älskar en varm dyna.

Den snygga vita glänsande vinterdunjackan för flickor är ett högkvalitativt plagg som kombinerar komfort, värme och stil. Dunjackan är utformad för att skydda ditt barn från det kalla vintervädret samtidigt som den ger en elegant och trendig look.

Tillverkad av kvalitetsdun...

Här är vår otroliga ljusvita vinter dunjacka för tjejer,den är så perfekt och snygg så att din dotter kan vara varm och snygg hela vintern lång.

Tillverkad av kvalitetsdun, vilket gör den supervarm och superbekväm. Den är lätt att ta på och av.

Med en robust dragkedja för enkel på- och avtagning, samt en praktisk huva för att skydda ditt barns huvud från elementen.

Dunjackans ljusa vita färg är både snygg och originell, vilket gör den till ett perfekt val för speciella tillfällen eller familjeutflykter.