LED-vägglampa i form av en kanin för en flicka på ett bord i ett hus
Kaninformad LED-vägglampa för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Kaninformad LED-vägglampa för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

LED-kaninvägglampan för flickor är en mycket omtyckt belysning för barnrum. Med sin unika och charmiga kaninform kommer denna vägglampa att ge din lilla prinsessa en rolig och varm atmosfär i sitt sovrum.
Matériau

ABS

Source de lumière

Ampoules LED

Tension

220V

Puissance

0-5W

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kaninformad LED-vägglampa för flickor

LED-vägglampan tänds direkt och ger mjuk men stark belysning som är tillräcklig för att skapa en varm atmosfär i rummet. Barn kommer att älska den magiska effekt den ger deras rum samtidigt som den ger tillräckligt med ljus för att de ska kunna läsa eller leka.

Den är enkel att installera och kan enkelt integreras i alla rum. Den fästs helt enkelt på den befintliga lamphållaren på väggen. När den är påslagen sprider den en lugnande atmosfär tack vare sitt dämpade ljus.

En vacker dekoration

Den här charmiga vägglampan har formen av en kanin med stora öron som spelar perfekt på barnsliga känslor. Med sin minimalistiska, eleganta design är vägglampan lätt att integrera i alla typer av inredning. Den finns i tre färger för att passa smaken och inredningen i ditt barns sovrum.

Låt dina små prinsessor fördjupa sig i en fantasivärld med denna fantastiska kaninformade LED-vägglampa som är speciellt designad för dem!

Nattlampa för barn

Ljuset från LED-lampan som är inbyggd i den kaninformade strukturen ger rummet en magisk touch. Den mjuka, varma färgen är det perfekta komplementet till lugna stunder före sänggåendet. De glittrande ögonen ger en lekfull gnista som väcker liv i den mystiska kaninkaraktären som älskas av barn som Alice i Underlandet.

Du kan enkelt installera denna underbara vägglampa på några minuter. Den kräver helt enkelt en standardströmkälla (220-240V) som passar europeiska uttag.