Grått och vitt vävt spjälskydd för flicka
Grått och vitt vävt babyskydd för flicka
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Grått och vitt vävt babyskydd för flicka

173,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår grå och vita vävda spjälskydd för flickor är ett viktigt tillbehör för att skapa en mysig och säker miljö i din lilla prinsessas spjälsäng. Spjälskyddet är omsorgsfullt tillverkat av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot oavsiktliga stötar och säkerställer en lugn sömn för ditt barn.
Färg

Grå

Material

Bomull

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Grått och vitt vävt babyskydd för flicka

Baby girl spjälskydd är ett viktigt tillbehör för att skapa en mysig och säker miljö i din lilla prinsessas spjälsäng.

Den här spjälskyddet är omsorgsfullt tillverkat av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot oavsiktliga stötar och säkerställer en lugn sömn för ditt barn.

Kombinationen av grå och vita färger skapar en elegant, tidlös estetik som perfekt kompletterar alla typer av barnkammarinredning.

Det oumbärliga tillbehöret

Den grå och vita flätade spjälskyddet för babyflickor är ett viktigt tillbehör för att skapa en mysig och säker miljö i din lilla prinsessas spjälsäng.

Den flätade spjälskyddet har en textur som är behaglig att ta på, samtidigt som den tillför en intressant visuell dimension. Trådarna är exakt sammanflätade för att bilda ett attraktivt mönster som drar till sig ditt barns uppmärksamhet och stimulerar dess sensoriska utveckling.

Spjälskyddet skapar en barriär mellan ditt barn och resten av världen

Den skapar en skyddande barriär runt spjälsängen och förhindrar att ditt barn stöter emot spjälorna eller fastnar med armar eller ben.

Grått och vitt vävt spjälskydd för flicka

En touch av elegans och sofistikering

Den unika vävda designen på denna spjälskydd ger en touch av elegans och sofistikering till ditt barns sovrum.

De neutrala grå och vita tonerna anpassar sig enkelt till alla inredningsstilar, oavsett om de är moderna, klassiska eller skandinaviska.

Detta färgval ger också en lugnande, harmonisk atmosfär till ditt barns sovplats. Spjälskyddet är särskilt utformat för flickor och har fina, feminina detaljer.