Ruben Pat Patrol 3D LED-lampa för flickor i ett hus
Rubble Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Rubble Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor

397,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en LED-lampa med 3D-illusion av patrullkaraktären Chase; renderingen är fantastisk, din dotter kommer att älska den. För att ändra färgerna trycker du bara på fodralet tills du får den bästa färgen för din dotters humör. Det är en bra idé för den festliga säsongen.
Télécommande

Pas de télécommande

Matériau

PVC

Emballage

1x panneau acrylique 1x Base 1x manuel d'utilisation 1x câble USB sans adaptateur

Mode d'Alimentation

USB/batterie(Batterie non incluse)

Tension d'entrée

DC5V

Source de lumière

LED

Couleur de la lumière

7 changement de couleur

Motif de lumière

Figure stéréoscopique 3D (comme le montrent les images)

Alimentation

Alimenté par USB

Mode de commutation

Interrupteur tactile(Peut changer les couleurs)

Tension du produit

5V

Puissance du produit

3W

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rubble Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor

LED-lampan Ruben Patrol 3D för flickor är en innovativ och fängslande produkt som kommer att ge en touch av magi och äventyr till din lilla prinsessas sovrum. Ditt barn kommer att bli förtjust över att hitta sin favorithjälte i sitt rum, som försiktigt lyser upp utrymmet med varmt, tröstande ljus.

Oavsett om det är för en övernattning, en kvällssaga eller helt enkelt för att skapa en atmosfär av rangers!

Ruben mjuk stämningslampa

Den här 3D LED-lampan med Ruben från Patrol Patrol, är perfekt för din dotter, den kommer att skapa en härlig mjuk atmosfär i din dotters sovrum eller arbetsrum. En fin present.

Ruben Pat Patrol 3D LED-lampa för flickor är en innovativ och rolig produkt som kommer att ge en touch av magi till ditt barns sovrum.

Den här lampan har en lasergraverad akrylpanel som sprider LED-ljus genom en serie fina linjer för att skapa en tredimensionell bild.

Ruben Pat Patrol 3D LED-lampa för flickor i ett hus

Färgskiftande lampa

Den här 3D-sänglampan är i toppklass eftersom den ändrar färg (7 möjliga färger) med en fingertryckning. Lampan drivs av en USB-kontakt.

När lampan tänds ser Ruben ut att komma ut från väggen och vakna till liv i ditt barns sovrum. Lampans ljusa, livfulla färger ger en varm och behaglig atmosfär till ditt barns sovplats. Ruben Patrol 3D LED-lampa för flickor är också mycket enkel att använda.