En matta för ett barnrum med en söt tecknad nallebjörnsduo klädd i en röd tröja och den andra gul. Bakgrunden är beige. Mattan ligger på ett ljust trägolv.
Matta för flickrum med söt tecknad teddybjörn-duo
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Matta för flickrum med söt tecknad teddybjörn-duo

681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ge varje rum en touch av personlighet med mattan teddybjörnsduo girl’s bedroom. Denna vackra mjuka matta har en bedårande tecknad teddybjörnsduo och är det perfekta tillbehöret för golvet i din dotters sovrum eller lekrum.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Matta för flickrum med söt tecknad teddybjörn-duo

Den mjuka känslan under fötterna är komfortabel och byggd för att hålla länge. Färgerna är ljusa, med ljusa kombinationer som skapar en atmosfär levande i alla rum.

Den här mattan är lätt att sköta och kan tvättas i maskin och är ett oumbärligt tillskott i alla hem.

En riktigt söt nallebjörnsmatta!

Ljusa upp din lilla flickas sovrum med denna söta tecknade teddybjörn duo flickor sovrum matta! Denna snygga och livfulla mjuka plyschmatta kommer snabbt att bli en favorit i alla flickors sovrum.

De två tecknade björnarna kommer säkert att ge henne ett leende på läpparna. Med sitt söta och lekfulla utseende är denna matta perfekt för en fantasy touch som ger extra nöje och komfort. Denna dynamiska duo har utformats med super mjukt material för en exceptionellt behaglig känsla och stor hållbarhet. Den förlorar inte sin färg efter flera tvättar. Denna charmiga matta kan även punktrengöras för enkelt underhåll.

En matta för ett barnrum med en söt tecknad nallebjörnsduo klädd i en röd tröja och den andra gul. Bakgrunden är beige. Mattan ligger på ett ljust trägolv.

Lägg till en varm touch i ditt barns sovrum

Den här mattduon med söta tecknade teddybjörnar är ett roligt och kreativt sätt att ge en touch av personlighet till alla flickors sovrum. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och kommer att hålla i många år framöver. Dess design ljus och glada föreställer två gulliga tecknade björnar som leker tillsammans i solskenet.

De rosa och blå färgerna passar perfekt med alla färgpaletter. Den har också en halkfri baksida med speciella skumtrådar som håller den på plats, så att du inte behöver oroa dig för att den ska glida eller flytta på sig. Den här mattan kommer att ge en känsla av gainfulness och värme till din dotters rum.