Örhängen med prinsessan Mulan mot en vit bakgrund
Mulan prinsessa örhängen för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mulan prinsessa örhängen för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa vackra Mulan prinsessörhängen för flickor har inspirerats av Mulans magiska värld från den berömda tecknade Disney-filmen, samtidigt som de behåller en tidlös stil så att din lilla flicka kan bära dem om och om igen. De två överlappande cirkulära skivorna gör örhängena eleganta men ändå lätta att bära.
Matière

Acier inoxydable

Färg

Beige, Röd, Rose

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mulan prinsessa örhängen för flickor

Mulans prinsessörhängen för flickor är en förtrollande accessoar som perfekt förkroppsligar den modiga och beslutsamma andan hos den legendariska kinesiska hjältinnan. Örhängena är omsorgsfullt designade för att fånga själva essensen av krigarprinsessan.

De fint graverade kronbladen återspeglar Disney-ikonens elegans och femininitet samtidigt som de påminner om hennes orädda och självständiga natur.

En söt accessoar

Örhängena är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och tålighet mot repor och stötar. De är designade med stor känsla för detaljer, med ljusa färger och mönster inspirerade av traditionell kinesisk kultur.

De här örhängena är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop eller bara en dag i skolan.

8323-39fa5b.jpeg
Örhängen med prinsessan Mulan mot en vit bakgrund

Lätt till slitage

Örhängena är designade med en blank yta och en elegant design som visar upp karaktären Mulan. Örhängena är också mycket bekväma att bära tack vare sin lätta vikt och ergonomiska form.

De är lätta att ta på och av, vilket gör dem perfekta för barn som fortfarande håller på att lära sig att hantera smycken. De är en perfekt present till alla som gillar prinsessor och mode!