Disney Musse Pigg-ryggsäck för flickor i rosa
Disney Musse Pigg-ryggsäck för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney Musse Pigg-ryggsäck för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi erbjuder denna Disney Musse Pigg-ryggsäck för flickor så att du kan ge din lilla ängel något extra. Om din dotter är ett fan av Disney Musse Pigg kommer hon att älska den här skolväskan. Den har den perfekta storleken för barn som går på dagis eller förskola.
Matériau

Nylon

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Musse Pigg-ryggsäck för flickor

Den här högkvalitativa ryggsäcken ser inte bara fantastisk ut, den är också mycket praktisk tack vare sin stora kapacitet. De justerbara axelremmarna gör den lätt att bära och garanterar hög komfort även med tung last.

Blixtlåset garanterar säkerheten för de tillhörigheter den innehåller, medan det robusta handtaget också gör den lätt att greppa. Dessutom gör iögonfallande detaljer som trycket och särskilt öronen på toppen varje användning av ryggsäcken oförglömlig.

Ryggsäck för flickor med 2 fickor

Den här ryggsäcken för tjejer har 2 nätfickor på sidorna som är praktiska för vattenflaskor och paraplyer. På framsidan finns ytterligare ett fack med dragkedja för förvaring av små snacks. Den har ett stort huvudfack som rymmer alla barnens nödvändigheter som böcker, anteckningsböcker och lämnar tillräckligt med utrymme för att förvara alla skolsaker.

Tillverkad av tuff, högkvalitativ polyester är ryggsäcken mycket robust och kan enkelt ta sig igenom alla barnens dagliga äventyr utan att rivas eller skadas lätt. Väskan är noggrant utformad med absolut uppmärksamhet på detaljer: remmarna är justerbara och vadderade så att ditt barn är bekvämt när det bär den på ryggen.

Lätt ryggsäck för flickor

Den här väskan har en underbar illustration av Musse Pigg på en trendig pastellfärgad bakgrund! Barn kommer att älska att bära med sig sina saker tack vare väskans lekfulla design, som ger stil och skoj när de är på väg till en kompis hus eller till och med på familjepromenader. Dessutom ger de små öronen på väskans ovansida en rolig touch till accessoaren, som tar barnen på en resa till Musse Piggs land.

Det här är en utmärkt födelsedagspresent eller julklapp till alla som fortfarande älskar den söta lilla musen! Med denna vackra accessoar full av charm och karaktär kommer små flickor alltid att hitta något de älskar, oavsett om de är på semester eller går till skolan varje dag. Så varför vänta?