Vit uppblåsbar barnpool med motiv av olivträd, placerad på ett trägolv framför en vit vägg med en baby i stråhatt inuti
Uppblåsbar barnpool med olivträdsdesign
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Uppblåsbar barnpool med olivträdsdesign

682,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den uppblåsbara barnpoolen med olivträdsmönster är ett perfekt val för föräldrar som vill ge sina barn en rolig och säker upplevelse. Denna barnpool är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och läckagesäker.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppblåsbar barnpool med olivträdsdesign

Den olivmönstrade uppblåsbara barnpoolen är ett perfekt val för att ge dina barn timmar av roligt och uppfriskande på varma sommardagar.

Den här poolen är utformad speciellt för yngre barn

Den här poolen är särskilt utformad för yngre barn, med en storlek som passar deras längd och ett säkert djup. Poolens design är helt enkelt bedårande, med motiv av olivträd som påminner om naturen och ger en fräsch touch till din trädgård.

 

Lägg till en naturlig touch

Uppblåsbar barnpool med olivträdsmönster är det perfekta tillbehöret för att njuta av det vackra vädret samtidigt som du håller dig sval och avslappnad. Denna barnpool är tillverkad av hållbara och motståndskraftiga material, vilket garanterar en lång livslängd och säker användning.

Den har utformats för att erbjuda de små ett utrymme för lek, men också för lärande. Olivträdsmotiven på båda sidor av poolen ger en naturlig touch till din trädgård eller terrass, samtidigt som de stimulerar barnens fantasi när de leker mellan de virtuella grenarna. Så tveka inte: adoptera din nu!

Ett litet underverk

uppblåsbar barnpool med olivträdsmönster är ett litet underverk som kommer att glädja både unga och gamla. Den är tillverkad av slitstark PVC och erbjuder en generöst tilltagen vattenpool där barn i alla åldrar kan svalka sig och ha roligt hela sommaren lång.

Med sina motiv av olivträd, en universell symbol för fred och välstånd, har denna pool allt för att väcka ungdomars nyfikenhet på Medelhavets natur och inspirera dem att vilja lära sig mer om världen runt omkring dem. Den ljusblå färgen ger en extra festlig touch, perfekt för att sätta tonen vid grillfester med familj och vänner hela sommaren. Kort sagt, om du letar efter något roligt och underhållande för dina barn i sommar: leta inte längre! Den uppblåsbara barnpoolen med olivträdsdesign är synonym med kvalitet, komfort och säkerhet och kommer att göra din sommar ännu mer njutbar. Så vänta inte längre med att köpa den!