Fjärrstyrd LED-bil för flickor, lila och vinröd.
Fjärrstyrd LED-bil för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Fjärrstyrd LED-bil för flickor

215,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en leksak som ditt barn garanterat kommer att älska: den fjärrstyrda LED-bilen för flickor! Det är en leksak som kommer att hålla henne underhållen i timmar. Den levereras med en fjärrkontroll så att din dotter enkelt kan manövrera den. Den eleganta designen på denna fjärrstyrda LED-bil för flickor är också anmärkningsvärd. Den finns i en mängd olika ljusa, livfulla färger.
Matériau

Plastique

Tranche d'âge

6 ans

Batterie

3 piles AA (non incluses)

Pile de la télécommande

2 piles AA (non incluses)

Fréquence

40 MHZ

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Fjärrstyrd LED-bil för flickor

Den fjärrstyrda LED-bilen för flickor är en innovativ och fängslande leksak som erbjuder en unik och spännande lekupplevelse. Denna miniatyrbil är speciellt utformad för flickor och är fullpackad med exceptionella funktioner som skiljer den från andra fjärrstyrda bilar på marknaden.

För det första är bilen utrustad med mångfärgade LED-lampor som lyser upp både insidan och utsidan av fordonet. Dessa lampor skapar ett bländande visuellt skådespel och ger en touch av glamour till varje lopp.

Blinkande LED-bil

Den här fyrhjuliga bilen har ett LED-ljussystem. De stora däcken lyser upp och blinkar för att göra den mer synlig både dag och natt.

Den fjärrstyrda LED-bilen för flickor är en fascinerande leksak som utlovar timmar av skoj och äventyr. Denna miniatyrbil är utformad med innovativa funktioner som gör den unik i sitt slag.

Den är utrustad med färgade LED-lampor som lyser när den är i rörelse, vilket ger en touch av magi till varje race.

RC-bil

Den här RC-bilen har bra grepp och är lämplig för alla typer av terräng. Den är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt ABS-material.

Den här fjärrstyrda bilen är speciellt utformad för tjejer som gillar att leka med billeksaker. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och stöttålig. Den lättanvända fjärrkontrollen gör att barn kan styra bilen med precision, vilket ger dem en realistisk körupplevelse.