Boxershorts med Minnie-mönster
Boxershorts med Mimmi Pigg för flickor (set om 4)
170,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Boxershorts med Mimmi Pigg för flickor (set om 4)

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Är din lilla pirat en hängiven beundrare av en av Disneys mest berömda små möss? Då kommer hon garanterat att vilja ha dessa färgglada Minnie boxershorts! De är bekväma och säljs i förpackningar om 4, så de kommer säkert att falla i smaken. Allt hon behöver göra nu är att välja… Produkten är liten i storleken, men midjebandet är elastiskt för en åtsittande passform.
Type de motif

Minnie (variable en fonction du lot choisi)

Matière

Coton

Marque

Disney

Tranche d'âge

De 2 à 10 ans

Quantité par lot

4

Forme

Boxer

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Boxershorts med Mimmi Pigg för flickor (set om 4)

Prinsessmodellen Minnie har boxershorts i mjuka toner av ljus och mörk rosa, parma och blått med vackra växtmotiv som bakgrund för att visa upp Minnie, som ser elegantare ut än någonsin i sin vackra prinsessklänning.

Modellen Minnie with Bubbles har en färgglad touch med många små färgade cirklar utspridda över boxershortsen. De dominerande tonerna är ljus- och mörkrosa, parma, blått och Minnie är naturligtvis närvarande med sin vackra fuchsia rosett.

Slutligen modellen med det lilla tåget som placerar Mimmi på mållinjen när hon väntar på det lilla tåget. Boxershortsen är gula, lax, parma och blå.

Lekfull och färgglad, för att hedra den berömda lilla musen

Dessa boxershorts i en rad olika färger har en lekfull design med den ikoniska Disney-karaktären Mimmi Pigg. Boxershortsen är perfekta för alla små flickor som gillar den lilla musens äventyr.

Varje set består av 4 boxershorts i täckande bomull av hög kvalitet. De tillgängliga storlekarna, liksom det elastiska midjebandet, passar så många som möjligt så att små pirater i alla åldrar kan njuta av dem.

Boxershorts med Minnie-mönster

Med ett urval av mönster för extra skoj

Varje förpackning av dessa mönstrade boxershorts har unika Minnie-mönster som visar henne i olika situationer. Varje boxer i setet har en variation av färger för mer variation i vardagen.

Din lilla pirat kommer att kunna välja mellan Mimmi prinsessa med sin balklänning, Mimmi omgiven av vackra bubblor i livfulla färger eller Mimmi och hennes lilla tåg samt hennes vackra racing schackbräde. Det kommer att bli ett svårt val