Zuma Patrol 3D LED-lampa för trendiga tjejer
Zuma Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Zuma Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor

397,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en 3D-version av Zuma-figuren från Patrol, med en fantastisk rendering som din dotter kommer att älska. Färgerna ändras genom att du rör vid fodralet tills du får den färg du vill ha. Det är en bra idé till jul, din lilla prinsessa kommer att älska den!
Télécommande

Pas de télécommande

Matériau

PVC

Emballage

1x panneau acrylique 1x Base 1x manuel d'utilisation 1x câble USB sans adaptateur

Mode d'alimentation

USB/batterie(Batterie non incluse)

Tension d'entrée

DC5V

Source de lumière

LED

Couleur de la lumière

7 changement de couleur

Alimentation

Alimenté par USB

Mode de commutation

Interrupteur tactile(Peut changer les couleurs)

Tension du produit

5V

Puissance du produit

3W

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Zuma Paw Patrol 3D LED-lampa för flickor

Zuma Pat Patrol 3D LED-lampa för flickor är en innovativ och fängslande produkt som kommer att ge en touch av magi och äventyr till din lilla prinsessas sovrum. Lampan använder LED-teknik för att skapa en slående 3D-effekt, vilket ger intrycket att karaktären Zuma från den berömda animerade serien Pat Patrol kommer till liv i rummet.

Den här lampan är inte bara ett dekorativt tillbehör, utan kan också användas som nattlampa för att hjälpa ditt barn att somna lugnt. Den mjuka, dämpade belysningen skapar en avkopplande atmosfär som uppmuntrar till sömn och lugnar din lilla flicka på natten.

Fridfull atmosfär i sovrummet

En annan bra presentidé med denna 3D LED-lampa till din dotter. Den föreställer Zuma från Pat Patrol, som är helikopterpilot. Denna lampa ger omedelbart en mjuk atmosfär med sina lugna ljus.

Ideal för ett sovrum.

Den här lampan i form av Zuma, en av huvudpersonerna från Patrol, erbjuder en tredimensionell optisk illusion tack vare sin avancerade LED-teknik. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar.

Zuma Patrol 3D LED-lampa för trendiga tjejer

Färgvarianter

En vacker 3D-sänglampa som ändrar färg (7 möjliga färger) med en fingertryckning. Det är en vacker uppfinning, lampan drivs av en USB-kontakt eller batterier.

Den har en solid bas som gör det enkelt att placera den på en plan yta. Lampan är utrustad med en USB-kabel för snabb och enkel laddning.

Med sina klara, livfulla färger kommer Zuma Patrol 3D LED-lampa för flickor att ge ditt barns sovrum en touch av skoj och nyckfullhet.