musse Pigg nagelstickers för flickor, med olika karaktärer på varje nagel
Nagelklistermärken för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Nagelklistermärken för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Nagelklistermärken för flickor är ett skönhetstillbehör som gör det snabbt, enkelt och prisvärt att personifiera naglarna på små prinsessor. Den här kollektionen med nagelstickers är speciellt framtagen för tjejer som gillar att ha kul med sin stil.
Quantité

150 autocollants

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Nagelklistermärken för flickor

De här klistermärkena är enkla att applicera och kan användas av alla tjejer oavsett ålder och manuella färdigheter. Allt du behöver göra är att rengöra händerna noggrant innan du använder klistermärket på din favorityta för din manikyr.

Detta kan vara direkt på hela eller bara några utvalda fingrar. Med ett brett utbud av färgglada mönster och bedårande former finns det något för alla.

Vackert dekorerade naglar

Girl’s nail stickers är den perfekta accessoaren för alla unga tjejer som vill visa upp sina naglar. Dessa små, vackra klistermärken fästs enkelt över nagellack eller bara naglar och ger en touch av skoj och glitter till alla looker.

Paketet innehåller ett sortiment av färgglada klistermärken i en mängd olika designer med kända prinsessor och karaktärer. Anpassningsmöjligheterna är oändliga med dessa nagelkonststickers. Faktum är att du kan leka med deras layout eller till och med överlagra flera mönster tillsammans.

Perfekt för att dekorera en flickas naglar

Dessa klistermärken är inte bara dekorativa, utan ger också en trendig figurativ dimension till looken. Dessutom kräver de inga borstar eller sofistikerade verktyg för att användas! Ta helt enkelt försiktigt bort klistermärket från baksidan med en pincett eller direkt med fingrarna och placera det på den lackade eller nakna nageln.

Barn kommer att älska att använda dessa färgglada, roliga klistermärken under sina kreativa hobbyer hemma, med vänner eller på fester där de också kan byta mellan dem. Det är också en perfekt present! Att erbjuda denna produkt kommer att få deras ögon att gnistra omedelbart!